torsdag 15 oktober 2009

Förnimmelse av fredag

Kväll. Så skönt! Tid att relaxa och bara sjunka ihop efter dagens sjå! Man borde tända en brasa och mysa de sista dagarna med öppen spis. Här har varit visning ikväll igen, så det är städat och fint. Lilleman ligger i sängen och jag har lite ensamtid. Några kartonger är nu packade och man kan därmed säga att resan har påbörjats. Mkt är kvar dock..

Grannparet ovanpå råkade passera precis när visningen var över. De ville komma in och se hur vår lägenhet såg ut. Sen blev vi inbjudna till dem och vilken skillnad. Våran lägenhet är verkligen risig i jämförelse. Nå, nu är tydligen ett nytt kök utlovat till de som flyttar in här. Grattis till dem. Lite grattis även till mej, för det innebär att vi inte behöver städa köket speciellt våldsamt. Klagar inte över det nej!

Idag var en trevlig dag. Vi tog oss en liten resa mot grannkommunen där min gamla studentkompis bor. Vi drack stora baljor med the och surrade. Alltför sällan ses vi fast bara några mil skiljer oss åt, ändå känns det alltid som igår. Precis som det ska vara med goda vänner.

Nu nalkas bädden och jag riktigt längtar. Ibland är man så trött att man knappt orkar hasa sig till sängen, och idag är verkligen en sån dag! Guten Nacht.

Inga kommentarer: