tisdag 10 mars 2009

Zzzz

Sovstund för Lilleman. Kanske man då hinner uppdatera bloggen en aning! Tiden går oerhört fort ändå. Livet cirkulerar nu kring mys, primära behov och små promenader med vagnen. Vi har fått så mkt besök och blir verkligen bortskämda med presenter till både höger och vänster.

Hästflickorna var förbi förra veckan med nybakta kaka som hovslagerskan hade bemödat sig att baka. Super god! Har bett om receptet och när jag får det ska jag lägga ut det här på bloggen. Vissa kan det där med bakning och hon räknas in i den gruppen människor. Vissa är dåliga på att följa recept och det slutar med kaos. Själv räknas jag dessvärre in i den gruppen, men skam den som ger sig.

Lärarinnan från Sunderbyn var förbi förra fredagen och hade med sig det sötaste sängkläderna med flodhästar på från Ikea. Vi teade och surrade. Väldigt kul. På kvällen kom Svägerskan själv förbi då mitt lilla syskonbarn inte var så kry. Han fick stanna hemma med pappsen. Lilleman fick söta kläder. Vi fikade och resonerade, mkt trevligt förstås.

I söndags hade vi besök hela dagen. Först kom min mammsen med lillebror och hans familj. Hans yngsta dotter var väldigt förtjust i bebisen och har frågat mkt frågor innan hon kom. Hon har inte träffat så mkt bebisar och trodde att han nog kunde gå iaf.! Säg tutte, sa hon till Lilleman.. som bara blinkade till svar! Hon var också mkt orolig att kanske Jycke ska äta upp hela bebisen, lite hundrädd som hon är. Lilleman har fått stickat och söta kläder.

Efter en stund kom Kärlekens systrar tillsammans med deras mamma. Vi fikade allihopa och efter en stund kom den sista systern också. De har tänkt ge oss ett presentkort på en bärsjal. Vi ska gå och prova sådana någon dag. Superbra!

Sedan kom Kärlekens tvillingbror med familj och vi fikade lite mera! Lilleman fick ännu mera presenter, mkt smarta grejer att ha med sig när man ska vara på turer av olika slag och hans allra första par jeans. Behöver kanske inte säga hur söta de var!

Redan ringer försäljare av försäkringar bland annat. Hjälp! Såna samtal ligger lågt nere på priolistan just nu..

Oj, vad tacksam man är över att ha alla dessa människor runt sig som månar och skämmer bort en.. man undrar när man ska få åtgälda! Nu vaknar Lilleman :)
Kram på er!

1 kommentar:

e sa...

Tänkte på syslöjden å vissa lärares kommentarer om oss...=) Sa Babsan ngt om mig ngngång där på hemkunskapen...??? =) Finns säkert historier att berätta därifrån åxå... Hon sa då aldrig ngt om dig iaf! Så du kan inte vara så kass i köket...