söndag 16 augusti 2009

Social helg

Kalashelgen är över! I fredags var min stora bror med familj samt pappsen förbi och uppvaktade. Farmor kikade in på kvällskvisten. Lördag fick jag besök av Hofslagerskan. Vi lunchade och gick på promenad i solen. Jag bakade som bäst när hon kom, den fantastiska kakan som hon har lärt mej att älska. Hennes är dock strået vassare än min. Recept på denna makalösa bananchokladkaka kan man hitta på http://veganvrak.blogspot.com/search?q=muffins scrolla ner till den 29 april och bananmuffins så har du kommit rätt.

Under eftermiddagen trillade en massa byflickor in och det var jättekul att träffas. Även lilla flickan som älskar hundar var med. Hon provade hundsängen denna gång. Söta jänta! Fika, många skratt och livsuppdateringar. Fick oerhört mkt energi av att träffas. Tack så mkt för det! :)

Kvällen spenderade vi i Bensbyn där vi blev inbjudna på grillkväll. Vi satt ute i mörkret med tända ljus på bordet. Riktigt mysigt och god mat. Vi blev kvar länge och väl. En dag i goda vänners lag från morgon till kväll.

Idag kikade Kärlekens familj förbi och vi fikade oss vidare genom tillvaron. Nå, i veckan ska träningskortet igång. Slut på ro och vila, semestermat och slacking! Lite ordning och reda behövs nu!

Inga kommentarer: